1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. "% 38 - 40 bandındayız"
% 38 - 40 bandındayız

"% 38 - 40 bandındayız"

Yorgancıoğlu, dün akşam bir grup gazeteciyle bir araya geldi, 'tüm topluma eşit mesafede durma' sözü verdi ve kamuoyu araştırmaları hakkında ilk verileri açıkladı

A+A-

Cenk Mutluyakalı

Cumhuriyetçi Türk Partisi - Birleşik Güçler (CTP - BG) Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu, yaptıkları kamuoyu araştırmasında, % 38 - 40 bandına bir oy oranları olduğunu söyledi.
RED BORDER şirketine yaptırdıkları araştırma sonuçları hakkında bilgi veren Yorgancıoğlu,
şöyle konuştu:
"İlk araştırmamızın sonuçlarını bu akşam (dün akşam), birkaç saat önce aldık... CTP-BG, % 38-40 bandında... UBP bizim ardımızdan % 25-27, DP % 15-17, TDP % 5 bandında... % 9 - 11 dolayında karma ve kararsız var..."
Özkan Yorgancıoğlu, araştırmanın detaylı sonuçlarının paylaşılıp paylaşılmayacağı yönündeki soruya, "Anketimiz daha çok yeni tamamlandı, önce bir değerlendirelim" yanıtını verdi...
Anketin ülke genelinde, yüz yüze ve 1'200 kişilik önemli bir örneklemle yapıldığını da anlatan Özkan Yorgancıoğlu, tüm ilçelerde CTP'nin birinci parti olduğunu sözlerine ekledi.

Medyayla buluştu

Yorgancıoğlu, dün akşam bir grup gazeteciyle akşam yemeğinde bir araya geldi. Geceye, CTP Merkez Yönetim Kurulu üyesi Hakan Kuntay ve medya kurumlarının yöneticileri de katıldı.
Özkan Yorgancıoğlu, 11 Temmuz Basın Günü'nü kutlayarak başladığı konuşmasında, özgür medyanın önünü açmak için geçmişte attıkları adımları sürdüreceklerini belirtti.

Haberin devamı bugün Yenidüzen Gazetesi'nde

Bu haber toplam 3036 defa okunmuştur
Etiketler : , ,