1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 368 adet Extacy hap ele geçirildi, 5 kişi tutuklandı...
368 adet Extacy hap ele geçirildi, 5 kişi tutuklandı...

368 adet Extacy hap ele geçirildi, 5 kişi tutuklandı...

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri aldıkları bir ihbar üzerine Yeni Boğaziçi köyünde M. G.’e ait eve operasyon düzenledi.

A+A-

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri aldıkları bir ihbar üzerine Yeni Boğaziçi köyünde M. G.’e ait eve operasyon düzenledi. Narkotik ekipleri evde yaptığı aramada 368 adet Extacy türü uyuşturucu olduğuna inanılan haplar ele geçirdi. Konu haplar emare olarak alınırken zanlı M.K.K, R.K, Y.D, M. G. ve G.G. ise tutuklandı. Bugün sabah Mağusa Kaza Mahkemesine çıkarılan zanlılar aleyhine 1’er günlük tutukluluk süresi temin edildi.

Haplar ayrı ayrı 3 adet şeffaf poşet içerisinde bulundu…

Meselenin tahkikat memuru, 28 Kasım 2018 tarihinde alınan bir bilgide zanlı M.G.’nin tasarrufunda uyuşturucu madde olduğunun öğrenildiğini söyledi. Ayni gün, zanlı M.G.’nin evine gidildiğini ve kapının çalınmasına müteakip içeriden koşuşturma seslerinin geldiğini belirten tahkikat memuru, uyuşturucu maddelerin yok edilme olasılığını göz önünde bulundurarak evin kapısının makul güç kullanılarak açıldığını ve eve girildiğini söyledi. Tahkikat memuru,  zanlı R.K. ile M.K.K.’nın evde tespit edildiğini söyleyerek, evde yapılan aramada zanlı M.K.K.’nın kalmakta olduğu yatak odasında ayrı ayrı 3 adet şeffaf poşet içerisinde toplam 368 adet uyuşturucu madde içerdiğine inanılan hapların bulunduğunu açıkladı.  Tahkikat memuru, akabinde eve gelen zanlı M.G. ve G.G.’nin de tutuklandığını belirtti. Zanlılardan yapılan soruşturmada tasarruflarında bulunan hapları, zanlı
M.K.K. ve R.K. aralarında anlaşarak zanlı Y.D. aracılığıyla KKTC’ye ithal ettiklerinin öğrenildiğini açıklayan tahkikat memuru, akabinde zanlı Y.D.’nin da tutuklandığını belirtti. Tahkikat memuru, zanlı M.K.K. ve R.K.’nın mesele ile ilgili olarak itiraf nitelikli birer gönüllü ifade verdiklerini söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını, aranan 1 kişinin olduğunu ve incelenmesi gereken kamera kayıtlarının olduğunu ifade eden tahkikat memuru, zanlıların 1’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Tutuklu kalacaklar…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlı M.K.K., R.K., Y.D., M.G. ve G.G.’nin tahkikat maksatları bakımından 1’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

Bu haber toplam 2212 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
İlgili Haberler