1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 30. Işık Kitap Fuarı açıldı
30. Işık Kitap Fuarı açıldı

30. Işık Kitap Fuarı açıldı

Işık Kitabevi’nin düzenlediği 30. Kitap Fuarı, başladı

A+A-


Işık Kitabevi’nin düzenlediği 30. Kitap Fuarı, bu akşam başladı.
“İnatla Umutla Çoğalmak” temasıyla 15 Eylül’e kadar sürecek fuarın açılışı Lefkoşa’da Kızılbaş Kilisesi’nde saat 20.30’da yapıldı. 
Fuarın açılışında okur ve yazarların buluşacağı açılışta “30 Yılın Sergisi” adıyla fuarın geçmiş yıllarından fotoğraflar sergilendi. Açılışta ayrıca sanatçılar Alkapon ve Arda Gündüz de konser verdi.
Kıbrıs Sanatçı ve Yazarlar Birliği ve Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği’nin de destek verdiği fuar boyunca paneller, şiir geceleri ve sohbet toplantıları düzenlenecek.
Tüm kitapların yüzde 10 indirimli satılacağı fuar pazar hariç her gün 09.00 - 13:00 ve 17:00 - 24:00 saatleri arasında, pazar günü ise 17:00 - 24.00 arasında açık olacak.
Işık Kitabevi 30. Kitap Fuarı’nın onur ödülü Kıbrıslı Türk yönetmen Derviş Zaim’e verilecek.
Tüm etkinlikler Kızılbaş Kilisesi’nde bulunan Gençlik Merkezi’nde 20.30’da başlayacak.
Işık Kitabevi sahibi Nahide Merlen’in TAK’a verdiği bilgiye göre, dileyen fuar ziyaretçilerine, Orman Dairesi’nce sağlanan 200 çam fidanı dağıtılacak. 
 

FUARDA BU GECE

Panel: “Üreterek Çoğalmak”, konuşmacılar: Aziz Kaya (Lefke Belediye Başkanı ), Cemil Sarıçizmeli (Mehmetçik Belediye Başkanı), Mehmet Harmancı (Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı), Ahmet Benli (Gönyeli Belediye Başkanı)
 

 

Bu haber toplam 2139 defa okunmuştur