1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 3 yerde uyuşturucu
3 yerde uyuşturucu

3 yerde uyuşturucu

Haspolat’ta gençler arasında çıkan kavgada bir kişinin burnu kırıldı

A+A-

 

Ercan Havalimanı’nda bir yolcu üzerinde, Haspolat-Taşkent anayolundaki bir araçta ve Güzelyurt’taki park halindeki bir araçta uyuşturucu madde bulundu.

Polis basın bültenine göre, Ercan Havalimanı’nda, KKTC’ye giriş yapan F.T.’nin (E-36) üzerinde yapılan aramada, içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan tütün ile karışık elle sarılmış bir adet sigara bulundu.

Dün meydana gelen olayda uyuşturucu olduğuna inanılan maddeye emare olarak el konulurken, F.T. tutuklandı.

HASPOLAT-TAŞKENT YOLUNDAKİ ARAÇTA UYUŞTURUCU

Haspolat-Taşkent anayolu üzerinde kuzey istikametine doğru seyreden adı A.A.A.E.Q.E. olarak açıklanan 22 yaşındaki erkek gencin yönetimindeki araçta dün gece saat 21.30’da polis tarafından yapılan aramada; içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan yaklaşık bir gram ağırlığında madde, içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan ucu yanık bir adet sarma sigara ve uyuşturucu içerdiğine inanılan toplam 14 hap bulundu.

Zanlı genç tutuklanırken, uyuşturucu olduğuna inanılan maddelere emare olarak el konuldu.

GÜZERLYURT’TA PARK HALİNDEKİ ARAÇTA UYUŞTURUCU

Öte yandan Güzelyurt’ta, dün Mehmet Recep Sokak üzerinde park halinde bulunan araç içerisinde şüpheli görülen M.T.’nin (E-17) üzerinde ve araçta yapılan aramada da; içerisinde tütünle karışık uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir sarma sigara bulunarak emare alındı.

Bahse konu şahıs ve mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan H.Y.(E-21) tutuklandı.

HASPOLAT’TA ÇIKAN KAVGADA BİR KİŞİNİN BURNU KIRILDI

Haspolat’ta dün iki grup arasında çıkan kavgada bir kişinin burnu kırıldı, olaya adı karışanlar hakkında yasal işlem başlatıldı.

Polisin açıklamasına göre, U.K.(E-20), M.Ö. (E-23), İ.T. (E-23) ve T.T.(E-22) ile K. K.(E-21), İ. İ. (E- 23) ve A. E.(K-24) arasında çıkan tartışmada K.K.’nın burnu kırıldı, İ.İ. ile A.E. ciddi şekilde darp edildi.

Tüm olaylar hakkındaki polis soruşturmaları devam ediyor.

(tak)

Bu haber toplam 1143 defa okunmuştur