“3 puanı almak için gideceğiz”

“3 puanı almak için gideceğiz”

Baf Ülkü Yurdu teknik direktörü Kemal Yürekli Mağusa Türk Gücü maçı öncesinde konuştu

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Baf Ülkü Yurdu, geçtiğimiz hafta sonunda Türk Ocağı karşısında kazanarak ilk galibiyetini elde etmişti. Kırmızı yeşilli ekipte alınan galibiyetin ardından moraller yerinde. Teknik direktör Kemal Yürekli, bu galibiyetin anlam kazanabilmesi için Mağusa Türk Gücü karşısında 3 puanı almaları gerektiğine dikkat çekti.

 

Yürekli: “Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı”

Baf Ülkü Yurdu teknik direktörü Kemal Yürekli, geçtiğimiz hafta sonunda oynadıkları ve kendi sahalarında 5-2 kazandıkları karşılaşmanın takımının özgüvenini yerine getirdiğini söyledi. İlk 4 haftada istedikleri sonuçları alamadıklarını aktaran genç teknik adam, bu galibiyetin kendileri için bir başlangıç olduğunu ifade etti. Kemal Yürekli; “Ligde ilk 4 hafta kazanamamıştık. O süreçte alınan sonuçlar bizi bir hayli üzüyordu ve daha önemlisi moralimizi bozmuştu. Geçtiğimiz hafta Türk Ocağı’na karşı sahamızda aldığımız galibiyet bizim için bir başlangıç oldu. Karşılaşma ortadaydı ve gel gitler içerisindeydi. Biz daha derli toplu oynadık ve karşılaşmayı kazandık. Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Bu galbiyetle birlikte moralimizi düzelttik” dedi.

 

“Mağusa’da bizi çok zor bir maç bekliyor”

Ligin 6’ncı haftasında oynayacakları Mağusa Türk Gücü maçı hakkında da konuşan Kemal Yürekli, Mağusa’da kendilerini çok zor bir maç beklediğini ve bu zor deplasman maçına 3 puan için gideceklerini kaydetti. Yürekli; “Hafta sonunda çok zor bir maçımız var. Mağusa Türk Gücü, çok ciddi ve güçlü bir ekip. 5 hafta boyunca kazanamadılar ve oldukça stresli durumdalar. Rakibimizin gücünü biliyoruz, onların da sadace bir galibiyete ihtiyacı var. Türk  Ocağı maçını daha anlamlı bir hale getirmek için bu maçı kazanmalıyız. Bu maçı da kazandığımız takdirde moralimiz iyice yerine gelecek ve diğer maçlara daha iyi hazırlanabileceğiz. İki takımın da kazanmaya ihtiyacı var, bu bakımdan çok zor bir maç olacak” dedi.

 

“Çalışmalarımız yoğun geçiyor”

Kırmızı yeşilli ekibin teknik patronu Kemal Yürekli, Cumartesi günü oynayacakları Mağusa Türk Gücü maçına 4 idmanla hazırlandıklarını aktardı. Güzel sonuç almak için çok çalışmaya gerek olduğunu dile getiren Yürekli, karşılaşma öncesinde eksik oyuncukları bulunmadığına da dikkat çekti. Kemal Yürekli, maçın centilmence geçmesini de temenni etti.  

Bu haber toplam 1900 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.