1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 3 gün tutukluluk
 3 gün tutukluluk

3 gün tutukluluk

Bahset Aytekin’e çarptıktan sonra kaçan ve Ercan Havaalanı’nda yurt dışına çıkış yapmak isterken yakalanan Ş.Ç dün mahkemeye çıkarıldı

A+A-

YENİDÜZEN(Özel)

Girne-Değirmenlik Anayolu üzerinde 39 yaşındaki Bahset Aytekin’in hayatını kaybettiği kazayla ilgili araç sürücüsü Ş.Ç dün tutukluluk talebiyle Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
Karakum’da Erdener Süpermarket önündeki su projesi, boru döşeme çalışmaları çerçevesinde elindeki el feneri ile yol kenarına trafik hunisi yerleştirmeye çalışan Bahset AYTEKİN’e çarparak kaçan, ardından da yurt dışına çıkarken yakalanan Ş.Ç aleyhinde 3 gün tutukluluk kararı alındı.
Polisin olayla ilgili geniş çaplı soruşturması devam ediyor.

Kaza nasıl olmuştu?
Kaza, Girne Değirmenlik anayolunun 2-3. km’leri arasında,  Ford marka salon aracı dikkatsiz ve aşırı bir süratle Girne şehir merkezine doğru kullanan 32 yaşındaki Ş.Ç’nin Erdener Supermarket yakınlarına geldiği zaman,  o esnada gidiş istikametine göre yolun solunda yaya olarak bulunan ve elindeki el feneri ile yol kenarına trafik hunisi yerleştirmeye çalışan 39 yaşındaki Bahset AYTEKİN’e aracının ön kısmı ile çarpması sonucu yaşanmıştı.
Kaza sonrası olay mahalinden kaçan Ş.Ç, Ercan Havaalanı’ndan yurt dışına çıkış yapmak isterken polis ekipleri tarafından yakalanmıştı.

Bu haber toplam 1504 defa okunmuştur