1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 3 gün tutukluluk
3 gün tutukluluk

3 gün tutukluluk

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 327 gr ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan maddeler ele geçirildi…

A+A-

Gamze BAYKUR

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından önceki gece düzenlenen başarılı operasyon sonucu toplam 109 paket olmak üzere yaklaşık 327 gr ağırlığında Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirildi. Konu uyuşturucu maddeleri sakladığı yerden almaya çalışırken suçüstü yakalanan zanlı H. S, ise gözaltına alındı. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle tutuklu kalacak.

327 gr uyuşturucu ele geçirildi…
Meselenin tahkikat memuru Özgür Biçenleroğlu, 27 Ekim tarihinde alınan bir bilgide 2,5 mil mandıralar bölgesinde zanlı H.S’nin abisine ait mandıranın karşısında uyuşturucu madde olduğunu öğrendiklerini söyledi. Ayni gün konu yere gidilerek pusu görevine başlanıldığını belirten Biçenleroğlu, zanlının ZMM 299 plakalı araç ile olay yerine gelerek arabadan indiğini ve beyaz bir poşet içerisinde bulunan 25 paket olmak üzere yaklaşık 75 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddeleri alarak arabaya koyduğunu açıkladı. Akabinde zanlının yine ayni yerden sarı bir poşet içerisinde bulunan 82 paket olmak üzere yaklaşık 246 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddeleri aldığı esnada suçüstü yakalandığını belirten Biçenleroğlu, zanlının gözaltına alındığını ifade etti. Biçenleroğlu, zanlının üzerine yapılan aramada ise 2 paket olmak üzere toplam 5 gr ve kağıda sarılı 1 gr uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile arabada tütünle karışık Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan 1 adet sarma sigara bulunduğunu açıkladı.

Bir kişi aranıyor…
Polis memuru Özgür Biçenleroğlu, zanlı H.S’nin gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini ve ifadesinde bir kişinin ismini verdiğini belirtti.
Zanlının ifadesinde ismini verdiği kişinin arandığını belirten Biçenleroğlu, mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını söyleyip zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3 gün tutuklu kalacak…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı H.S’nin tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1407 defa okunmuştur