1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 3 gün tutuklu kalacak...
3 gün tutuklu kalacak...

3 gün tutuklu kalacak...

İskele-Ercan Anayolunda önceki gece meydana gelen ve Hasan Maraşlı’nın ölümü ile sonuçlanan trafik kazasında tutuklanan A.S. mahkemeye çıkarıldı...

A+A-

İskele- Ercan Anayolunda önceki gece meydana gelen ve Hasan Maraşlı’nın ölümü ile sonuçlanan trafik kazası ile ilgili olarak tutuklanan zanlı A.S. dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı A.S. aleyhine 3 günlük tutukluluk süresi temin edildi.

Karşı şeride geçti...

Meselenin tahkikat subayı Müfettiş Muavini Ertaç Erkan, 26 Nisan tarihinde İskele-Ercan Anayolu Serdarlı-Geçitkale arasında, Ercan’dan İskele’ye doğru JZ 139 plakalı araç ile seyreden zanlı A. S.’nin, yolun sağa meyilli viraj kısmına geldiği esnada direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçtiğini ve o esnada karşı istikametten gelmekte olan Hasan Maraşlı’nın kullanımındaki EF 528 plakalı araç ile yüzyüze çarpıştığını açıkladı. Kaza neticesinde EF 528 plakalı araç sürücüsü Hasan Maraşlı’nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirten Ercan, JZ 139 plakalı araçta yolcu olarak bulunan İbrahim Çevik ve Eyüp Yegin’in ise yaralanarak hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Ercan, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Tutuklu kalacak...

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları, zanlı A. S.’nin tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

 

Bu haber toplam 2144 defa okunmuştur
İlgili Haberler