1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 3 CESET BULUNDU, 1 KİŞİ KAYIP
3 CESET BULUNDU, 1 KİŞİ KAYIP

3 CESET BULUNDU, 1 KİŞİ KAYIP

Doğanköy 'ün yaklaşık 200 metre yukarısında dere yatağı içerisinde bir erkek diğeri bayan olmak üzere iki cesede daha ulaşıldı. Bulunan ceset sayısı üçe yükseldi.

A+A-

 

SAAT 14:50

YAĞIŞ BAŞLADI, ARAMA DURDU... Girne bölgesinde yağış yeniden başladı. Ciklos'ta kayıp olduğu düşünülen şahsı aramaya ara verildi.

 

SAAT: 13. 45

Sel sularına kapıldıktan sonra Ciklos bölgesinde uçuruma sürüklenen araba bulundu. Kayıp araç Doğanköy göletinin bentinin alt kısmında çamura saplanmış olarak bulundu. Araç iş makinesi yardımıyla çıkarılıyor. Lacivert salon araç olduğu bilgisi verilen arabanın plakası HC 470 olarak açıklandı.

araba-003.jpg

ces-002.jpg

 

 

SAAT: 13.20

Polis, sel sularına kapılarak yaşamını yitiren ve bu sabah cesetlerine ulaşılan üç kişinin kimliklerinin tespit edildiğini açıkladı. Ölen şahısların; Gaye Soyutok (K-18) 2. Tolga Bekçi (E-21) ve 3. Ahmet Kılıç (E-23) olduğu tespit edildi. Kayıp diğer şahıs ve aracın aranmasına devam edildiği bildirildi.

 

SAAT: 12.55

dere.jpg

Ciklos bölgesinde sel sularına kapılan kişileri arama kurtarma çalışmaları havadan ve yerden devam ediyor.

Arama çalışmalarına Özel Harekat'a bağlı 2 dalgıç da katıldı

SAAT: 10.55

Ciklos mevkiinde cesetleri çıkarma çalışmalar devam ediyor. Bölgedeki çalışmaları Başbakan Tufan Erhürman ve Polis Genel Müdürü de takip ediyor.

ha-001.jpg


SON DAKİKA

SAAT: 10.00

POLİS AÇIKLADI: Doğanköy 'ün yaklaşık 200 metre yukarısında dere yatağı içerisnde bir erkek diğeri kadın olmak üzere iki cesede daha ulaşıldı. Bulunan ceset sayısı üçe yükseldi. Kimlik tespiti henüz yok.

Girne Kaymakamı Sinan Güneş, Kanal SİM'e açıkladı:3 genç olduğunu düşündüğümüz ölü var. Biri kadın ikisi erkek

Ciklos mevkiinde cesetleri çıkarma çalışmalar devam ediyor. Bölgedeki çalışmaları Başbakan ve Polis Genel Müdürü de takip ediyor.

 

kk-049.jpg

Polis, bu sabah ciklos mevkiinde itfaiye ekipleri tarafından bir erkek ceseti bulunduğunu duyurdu.Kimliği belirlenmeyen erkek şahsın akşam sel sularına kapıldığı düşünülüyor. Polis  olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sivil Savunma ekipleri olay yerine geldi, cesedi çıkarmaya çalışıyorlar.

Öte yandan BRT’nin haberine göre bölgede içinde 4 kişinin bulunduğu bir araç sel sularına kapıldı. Bir cesede ulaşılırken üç kişinin akıbeti araştırılıyor.

Aracın Ciklos mevkidende bariyersiz alanda sele kapılıp uçuruma düştüğü belirtiliyor.

cc-039.jpg

Sivil Savunmanın yanı sıra itfaiye ve polisten oluşan 25 kişilik bir ekip saat 1.00'de aracı çıkarmaya çalıştığı ancak sel suları nedeniyle başarılı olunamadığı için saat 6.00'da tekrar aracı ve ölen şahısı çıkarmaya çalıştıkları öğrenildi.

nn-015.jpg

Bu arada yenileme çalışmaları dolayısıyla bariyer yapılmayan yerden araç sürüklenerek gittiği iddia ediliyor

hh-049.jpg

jj-010.jpg

mm-039.jpg

Başbakan Tufan Erhürman'ın Özel Kalem Müdürü Mustafa Ergüven bilgi almak için olay yerine geldi

ces-001.jpg

Ciklos mevkiinde dere yatağında bulunan erkek cesedi bulunduğu yerden çıkarıldı. Kimlik tespiti henüz yok. Soruşturma ve kayıp olduğu düşünülen diğer şahıslar ve araç için aramalar sürüyor. Bulunan ceset uçurumdaki bir kayaya sıkıştığı için tespit edilip çıkarıldı.

atakan.jpg

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan olay yerine geldi. Yetkililerden bilgi alıyor.

pol-003.jpg

Polis Özel Harekatı'da aramalara katılmak için olay yerine geldi

h-001.jpg

arama-001.jpg

Arama çalışmaları büyük bir alana yayılmış durumda.

 

FOTOĞRAFLAR DİDEM MENTEŞ

Bu haber toplam 34814 defa okunmuştur
Etiketler : , , , ,
İlgili Haberler