1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 3 bin TL’ye serbest…
3 bin TL’ye serbest…

3 bin TL’ye serbest…

Mağusa’da “Phonex Computer” isimli iş yerinden 1 adet oyun konsolu ile 1 adet oyun sirkat eden zanlı H.V.D, dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı…

A+A-

Mağusa’da faaliyet gösteren “Phonex” isimli iş yerine müşteri olarak giden ve 1 adet Playstation 4 ile 1 adet oyun sirkat eden zanlı H.V.D hakkındaki soruşturma tamamlandı. Almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından “Sirkat” suçlamasıyla ilgili olarak dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı i tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

 Soruşturma tamamlandı…

Meselenin tahkikat memuru, zanlının 24 Aralık 2018 tarihinde bir arkadaşıyla Mağusa’da faaliyet gösteren “Phonex Computer” isimli iş yerinde müşteri olarak gittiğini ve satışa sunulan toplam 500 Dolar değerinde olan Playstation 4 ve 1 adet oyunu sirkat ettiğini açıkladı.

Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini ancak zanlının etki etme olasılığının bulunmadığını ifade eden tahkikat memuru, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Tutuksuz yargılanacak…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlının kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 3 bin TL nakdi teminat ödemesine ve haftada 1 gün en yakın polis karakoluna giderek ispatı vücutta bulunmasına emir verdi.

 

Bu haber toplam 1190 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler