1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 2’si kumarhanede, 2’si gece kulübünde tespit edildi
2’si kumarhanede,  2’si gece kulübünde tespit edildi

2’si kumarhanede, 2’si gece kulübünde tespit edildi

Mağusa Polis Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen asayiş ve trafik operasyonunda ülkede izinsiz ikamet ettikleri tespit edilen 4 kişi yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı…

A+A-

Mağusa Polis Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen asayiş ve trafik operasyonunda ülkede izinsiz ikamet ettikleri tespit edilen 4 zanlı hakkındaki soruşturma devam ediyor.

Zanlı H.K., A.G., C.P.C.D. ve E.J.I. almış oldukları tutukluluk süresinin dolmasının ardından “KKTC’de izinsiz ikamet etmek” suçlamasıyla geçtiğimiz gün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Tüm zanlıların tutukluluk süresi 4’er gün daha uzatıldı.

Soruşturma devam ediyor…

Meselenin tahkikat memuru, 28 Aralık 2018 tarihinde Mağusa’da, Mağusa Polis Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen asayiş ve trafik operasyonu kapsamında zanlı H.K. ile A.G.’nun Mağusa’da faaliyet gösteren bir kumarhanede, zanlı C.P.C.D. ve E.J.I.’nın Mağusa’da faaliyet gösteren bir gece kulübünde tespit edildiklerini belirtti.

Tahkikat memuru, zanlılar hakkında muhaceretten yapılan soruşturmada zanlı H.K.’nın 2017 yılı Ağustos ayından itibaren, zanlı A.G.’nun ise 2012 yılı Ağustos ayından itibaren zanlı C.P.C.D.’nun 2013 yılından itibaren, zanlı E.J.I.I.’nın ise 2018 yılı Ekim ayından itibaren ülkede izinsiz ikamet ettiklerinin tespit edildiğini açıkladı.

Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten tahkikat memuru, zanlıların 4’er gün süreyle daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

 

Tutuklu kalacaklar…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlıların tahkikat maksatları bakımından 4’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

Bu haber toplam 1602 defa okunmuştur
Etiketler : ,