1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 2’şer ay hapis cezasına mahkum edildiler...
2’şer ay hapis cezasına mahkum edildiler...

2’şer ay hapis cezasına mahkum edildiler...

Doğukan Beraat Gülşen ve Özgür Ölmez dün Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandı...

A+A-

Mağusa’da iş yerindeki sorunlar yüzünden İlker Göl’e kafa atarak burun kemiğini ve dişini kırıp, su hortumu ve süpürge değneği ile ciddi şekilde darp eden sanık Doğukan Beraat Gülşen ve Özgür Ölmez dün Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandı...


Mağusa’da iş yerindeki sorunlar yüzünden İlker Göl ile tartışan ve Göl’e kafa atarak burun kemiği ile dişini kırıp, su hortumu ve süpürge değneği ile ciddi şekilde darp eden sanık Doğukan Beraat Gülşen ve Özgür Ölmez dün Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandı. “Vahim zarar”, “Ciddi darp” ve “Tecavüzkar alet taşıma” davalarından  yargılanarak suçlu bulunan sanık Gülşen ile Ölmez 2’şer ay hapis cezasına mahkum edildi.

Pencereyi kırdı diye dövdüler...

Sanık Doğukan Beraat Gülşen ile Özgür Ölmez, 11 Haziran 2017 tarihinde Ölmez Apartmanı girişinde, sanık Ölmez’in kız kardeşine ait iş yerinin penceresini kırdığı gerekçesiyle İlker Göl’ü konu iş yerine çağırmışlar ve tartışmaya başlamışlardı. Tartışma sırasında sanık Doğukan Beraat Gülşen, müşteki Göl’ün yüzüne kafa atarak burun kemiğini ve bir dişini kırmış, sanık Ölmez ise su lastiği ve süpürge değneği ile müşteki Göl’ü ciddi şekilde darp etmişti.

Suçlu bulundular...

Davanın kararını okuyan Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi Yargıcı Temay Sağer, sanık Doğukan Beraat Gülşen ile Özgür Ölmez’i aleyhlerine getirilen davalardan suçlu bularak mahkum ettiklerini açıkladı. Sanık Gülşen ile Ölmez’in, müşteki İlker Göl’ü beraber darp ettiklerini ifade eden Sağer, sanıkların bir birlerine suçun işlenmesi için yardımcı olduklarının görüldüğünü söyledi. Sağer, herkesin barış, huzur ve güven içerisinde yaşama hakkına sahip olduklarının altını çizdi. Bu tür davranışlara müsamaha gösterilemeyeceğini de belirten Sağer, bu tür suçlara etkin ve caydırıcı cezaların verilmesinin kaçınılmaz olduğunuu vurguladı. Sağer, sanıkların davranışlarının kalıcı olmasa da müşteki üzerinde ciddi sonuçlar doğurduğunu ifade ederek, sanıklar tarafından kullanılan su lastiği ve süpürge değneğinin saldırı silahı olmasa bile müştekinin canına zarar vermek için kullandıklarını söyledi.

En yaygın dördüncü suçtur...

Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi Yargıcı Temay Sağer, son 3 yılın verilerine göre vahim zarar suçunun Ağır Ceza Mahkemelerinin gündemini meşgul eden en yaygın dördüncü suç olduğunu açıkladı. Toplumun huzurunu bozan bu tür suçlarda kamu menfaatinin ön planda tutulması gerektiğini belirten Sağer, sanık Doğukan Beraat Gülşen ile Özgür Ölmez’i 2’şer ay hapis cezasına mahkum ettiklerini açıkladı.

 

 

Bu haber toplam 3093 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
İlgili Haberler