1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 257 sürücüye işlem
257 sürücüye işlem

257 sürücüye işlem

Lefkoşa’da trafikte 700 araç kontrol edildi, 257 sürücü hakkında ileri işleme gidildi, 9 araç trafikten men edildi, aracında sopa bulunduran bir kişi hakkında yasal işlem yapıldı

A+A-

Lefkoşa Polis Müdürlüğü ve Güzelyurt Polis Müdürlüğü önceki gün, sorumluluk sahaları içerisinde asayiş ve trafik operasyonu düzenledi.

Lefkoşa’daki operasyon 13.00-15.00 ve 20.00-23.00 saatleri arasında yapıldı.

Operasyon kapsamında; bölgede faaliyet gösteren kahvehaneler, internet-cafeler, gece kulüpleri, pansiyonlar, bet-ofisleri ve kumarhaneler kontrol edilirken, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak 8 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildi.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler neticesinde, 700 araç kontrol edilerek suç işlediği tespit edilen 257 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.
Operasyon kapsamında çeşitli suçlardan ötürü dokuz araç trafikten men edilirken, aracında ahşap sopa bulunan bir şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Güzelyurt’ta 61 sürücüye ileri işlem
Öte yandan, 19.00-22.00 saatleri arasında, Güzelyurt Polis Müdürlüğü sorumluluk sahasında gerçekleştirilen asayiş ve trafik operasyonu kapsamında bölgede faaliyet gösteren gece kulüpleri, bahis evleri, alkollü içki satış yerler ile kahvehaneler kontrol edildi ve herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.
Trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimler sonucu ise 355 araç kontrol edilerek suç işlediği tespit edilen toplam 61 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.
(tak)

Fotoğraf: Arşiv

Bu haber toplam 1044 defa okunmuştur