1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Yollar kapandı, dereler taştı
Yollar kapandı, dereler taştı

Yollar kapandı, dereler taştı

Yılmazköy Spor Kulübü ile Güzelyurt Anayolu'na bağlanan alt geçit de sular altında kalırken, içerisinde 24 yolcunun bulunduğu bir minibüs ise alt geçitte mahsur kaldı

A+A-

Didem MENTEŞ

Ülkeyi etkisi altına alan kötü hava şartları hayatı olumsuz etkiledi. Öğleden sonra bastıran sağanak yağış ve fırtına bölgelerde etkili oldu.

Şiddetli yağış nedeniyle Mağusa-Lefkoşa anayolu üzerinde bulunan Aslanköy çemberi ile Serdarlı-Ulukışla arasındaki yol sular altında kaldı. Yolda biriken sular nedeniyle trafik felç oldu.

Yağış, Girne- Değirmenlik Anayolu gölet bölgesinde toprak kaymasına neden oldu, trafik tek şeritten verildi. Yeniceköy- Çukurova arasındaki yol da sular altında kaldı, bazı tarlalar suya gömüldü.

Yılmazköy Spor Kulübü’nden Güzelyurt anayoluna bağlanan alt geçit sular altında kaldı. İçerisinde 24 yolcunun bulunduğu minibüs alt geçitte mahsur kaldı, itfaiye ekipleri yolcuların başka minibüse aktarılmasını sağladı. Alt geçit trafiğe kapatıldı.

Bu arada Adana'dan Ercan Havaalanı’na gelmek için kalkış yapan Pegasus’a ait uçak iniş yapamayarak, Adana’ya geri döndü.

Çember sulara gömüldü, trafik felç oldu

Şiddetli yağışlar ülkeyi etkisi altına aldı. Mağusa-Lefkoşa Anayolu üzerinde bulunan Aslanköy çemberi ile Serdarlı-Ulukışla arasındaki yol sular altında kaldı. Yol üzerindeki bazı işyerleri sulardan zarar gördü. 

Yolda biriken sular nedeniyle trafik felç oldu, araçlar uzun süre yolda bekledi. Bölge belediyeler tarafından yolun açılması için uzun süre çalışmalar yapıldı.

Yağış Girne- Değirmenlik Anayolu gölet bölgesinde toprak kaymasına neden oldu. Yaşanan afet sonucunda trafik tek şeritten verildi.

Alt geçit sular altında kaldı

Yeniceköy- Çukurova arasındaki yol sular altında kaldı, polis yolun tehlike arz ettiğini bildirdi.

Yol kenarlarındaki tarım arazileri sulara gömüldü.

Öte yandan Yılmazköy spor kulübünden Güzelyurt anayoluna bağlanan alt geçit sular altında kaldı. İçerisinde 24 yolcunun bulunduğu minibüs alt geçitte mahsur kaldı. İtfaiye ekipleri yolcuları kurtarıp başka bir minibüse aktarılmalarını sağladı. Alt geçit trafiğe kapatıldı.

hh-036.jpg

Yılmazköy Spor Kulübü ile Güzelyurt Anayolu'na bağlanan alt geçit de sular altında kalırken, içerisinde 24 yolcunun bulunduğu bir minibüs ise alt geçitte mahsur kaldı.

 

qq-004.gif

Girne-Değirmenlik Anayolu gölet bölgesinde şiddetli yağış nedeniyle toprak kayması meydana geldiğini kaydedildi. Polis açıklamasında, yaşanan afet sonucunda trafiğin tek şeritten verildiği belirtildi. Polis ayrıca,Yeniceköy- Çukurova arasındaki yolun da su altında kaldığı kaydedildi.

111.gif

Şiddetli yağışlar nedeniyle Polis Basın Subaylığı, Aslanköy çemberi ile Serdarlı-Ulukışla arasındaki yol su altında kıldığından, bu yolu kullanacak olanlardan dikkatli olunmasını istedi

araba.gif

 

yol.gif

 

FOTOLAR: Sosyal Medya + YENİDÜZEN

 

 

Bu haber toplam 5616 defa okunmuştur
Etiketler :