1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. “24 yıllık yalan ve talan döneminin sonuna geliyoruz”
“24 yıllık yalan ve talan döneminin sonuna geliyoruz”

“24 yıllık yalan ve talan döneminin sonuna geliyoruz”

CTP-BG Lefke Belediye Başkan adayı Aziz Kaya ve belediye meclis üyeleri United Medya’yı ziyaret etti. Kaya, 29 Haziran’da yapılacak seçimi kazanacaklarını vurguladı

A+A-

CTP-BG Lefke Belediye Başkan adayı Aziz Kaya ve belediye meclis üyeleri United Medya’yı ziyaret etti.

Yerel seçimlere yönelik medya kuruluşlarına başlattıklarını ziyaretlerin ilkini United Medya’ya yapan heyete, CTP-BG Güzelyurt milletvekili Armağan Candan’da eşlik etti.

Ziyarette konuşan belediye başkan adayı Aziz Kaya, seçimlerde son haftaya girildiğini söyleyerek, bu süre içerisinde iyi bir çalışma yürüttüklerini belirtti.

Kaya, seçimi kazanacağına inandığını vurgulayarak, “24 yıllık yalan ve talan döneminin sonuna geliyoruz” dedi.

Önümüzdeki dönemde kendilerine birçok görev düştüğünün bilincinde olduğunu aktaran Kaya,  seçim çalışmalarını sürdürürken, seçim sonrasında yapılacak işlerin programını yaptıklarını kaydetti.

Kaya, 8 yıldır belediye meclis üyesi görevini yürüttüğünü ifade ederek, bu görev nedeniyle gerek mali gerekse idari açıdan yapılması gereken noktaların net olduğunu açıkladı.

Göreve gelmesi halinde seçimden sonra yapılacaklar ile ilgili takvimlendirme yaptıklarını sözlerine ekleyen Kaya, “daha güzel bir Lefke yaratacağımıza eminiz” dedi.

Özuslu: “Vatandaşlar iyi hizmet alsın, çalışanlar güvence altına alınsın”

Kanal Sim ve Sim Fm Genel Yayın Yönetmeni Sami Özuslu ise Aziz Kaya ve ekibine seçimlerden başarılar diledi. Özuslu, Lefke’nin sık sık sorunları nedeniyle medyanın gündeminde olan bir bölge olduğunu söyleyerek, “Lefke Belediyesi’nde çalışanların yatırımları ile sorunlar bugüne kadar sıklıkla gündeme geldi. Biz insan emeğine değer veren bir anlayışla yayın yapan kuruluşlar açısından bu durum kabul edilemez” dedi.
Lefke’deki vatandaşların iyi hizmet alacağı, çalışanların ise güvence altında çalışabileceği bir belediye hizmeti alma hakkının bulunduğunu söyleyen Özuslu, yeni dönemin Lefke’ye hayırlı olmasını diledi. (yd)

Bu haber toplam 1618 defa okunmuştur