1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 24 saat yarışacaklar
24 saat yarışacaklar

24 saat yarışacaklar

24 Saat Offroad Yarışı, Gepaz Yapı Market sponsorluğunda Cumartesi günü 13.00’te başlayacak, 24 saat sonra, Pazar günü 13.00’te son bulacak

A+A-

DÖRDÜNCÜ KEZ DÜZENLENİYOR… Kyrenia Offroad Derneği’nin (KYOFF) organize ettiği ve 4’üncü kez düzenlenecek olan 24 Saat Offroad Yarışı, Gepaz Yapı Market sponsorluğunda Cumartesi günü 13.00’te başlayacak, 24 saat sonra, Pazar günü 13.00’te son bulacak

 

Bu yıl dördüncüsü yapılacak olan 24 Saat Offroad Yarışı, 30 Haziran Cumartesi günü 13.00’te Girne Kordon boyu Atatürk Büstü önünden start alacak. 24 saat verilecek mücadelelerin ardından 1 Temmuz 2018 Pazar günü yine 13.00’te aynı yerde sona erecek. Ralli, Raid ve Macera olmak üzere 3 ana kategori üzerinden yapılacak yarış yaklaşık 500 kilometrelik etaplardan oluşacak.

Kayıtlar yarın tamamlanacak

Kayıt işlemlerinin Çarşamba akşamı son bulacağı yarışın sporcu toplantısı da aynı gün 18.00’de Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği lokalinde yapılacak. Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü tarafından sportif direktörlüğü yapılacak yarışta ekipler araçların bakımları için verilecek servis araları haricinde mola vermeden koordinat takibi ile yarışacaklar.

Üç kategoride yapılacak

Ralli kategorisinde ekipler hız limitleri dahilinde en kısa sürede koordinat etaplarını tamamlamaya çalışacaklar. Raid ve Macera kategorisinde ise ekipler koordinat görevlerine uyarak, en kısa yolu katederek finişe ulaşmaya çalışacaklar. Gepaz Yapı Market’in ana sponsorluğunda yapılacak yarışa; Topline, North Steel Homes, TPS, Sermet Benli Sigorta Acenteliği, Telsim Vodafone, Capital Radyo, Spor Dairesi, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ve Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı katkıda bulunuyor.

 

Bu haber toplam 1658 defa okunmuştur