1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 24 Ağustos’ta itham edilecek
24 Ağustos’ta itham edilecek

24 Ağustos’ta itham edilecek

Yeğeni Mia Özarı’yı geçtiğimiz yıl Aralık ayında apartmanın 3. katından aşağıya atan sanık D.Ö'nün rahatsızlığıyla ilgili Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi tarafından hazırlanan rapor, mahkeme tarafından incelenecek.

A+A-

Ayşe GÜLER

Girne’de 10 Aralık 2014 tarihinde Girne Sosyal Konutlar bölgesinde yeğeni Mia Özarı’yı apartmanın 3. katından aşağıya atan sanık D.Ö, 24 Ağustos’ta itham edilecek. Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavisi süren sanık D.Ö, dün Girne Ağır Ceza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı. Girne Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Peri Hakkı, Kıdemli Yargıç Çiğdem Güzeler, Yargıç Mesut Mesutoğlu huzurunda görüşülen duruşmada İddia Makamı Başsavcılık adına Savcı Erdinç Akgünşer ve sanık avukatı Gürcan Bayramoğlu hazır bulundu.
Heyet Başkanı Peri Hakkı, sanık D.Ö'nün rahatsızlığına yönelik hazırlanan raporun mahkemeye sunulduğunu ancak sanık ile ilgili verilecek karara yönelik zamana ihtiyacı olduğunu belirtti. Hakkı, sanığın itham edilmesi için duruşmanın 24 Ağustos Pazartesi gününe ertelendiğini açıkladı.

Olay nasıl yaşanmıştı?
Mia Özarı, Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde ilaçlı tedavi gören amcası D.Ö tarafından 10 Aralık 2014 tarihinde yaklaşık 12 metrelik mutfak balkonundan aşağıya atılmıştı.
Olay sonrasında Mia Özarı, uzun süre Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde tedavi görmüş,  ardından da YDÜ Hastanesi’ne sevk edilmişti.
YDÜ Hastanesi’nde ameliyat geçiren Mia, fiziksel tedavi görmeye başlamıştı.
Amcası D.Ö ise bu süre içerisinde mahkemeye çıkarılmış, yargılanıncaya kadar Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi görmeye devam etmişti.

Bu haber toplam 1618 defa okunmuştur