1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 2016’ya hazır olacak
2016’ya hazır olacak

2016’ya hazır olacak

8 Nisan 2012 yılında temelleri atılan Esentepe Spor Salonu’nun ikinci etap çalışmalarına 3 yıl aradan sonra yeniden başlandı

A+A-

Hüseyin KIRAL

Üç yıl önce temeli atılan ve atıl durumda bulunan Esentepe Spor Salonu inşası için ikinci etap çalışmaları önceki gün yeniden başladı. Dönemin Başbakanı İrsen Küçük tarafından 8 Nisan 2012’de temeli atılan ve iki yılın sonunda teslim edileceği ön görülen salonun inşasına üç yıl aradan sonra yeniden başlanması bölgede sevinç yarattı.

2016 yılı sonunda tamamlanması ön görülen Esentepe Spor Salonu için, Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu döneminde ikinci etap projesi olarak ihale edilen karkas bölümünün yapımına, önceki gün ihaleyi kazanan firma tarafından başlandı.

Erdoğan, “Esentepe’li gençler önemli başarılara imza atacak”
Spor salonunun yeniden ihale edilerek çalışmalara başlaması bölgede sevinç yarattı.  Esentepeli gençlerin salon tamamlandıktan sonra önemli başarılara imza atacağın inandığını belirten Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan, “Çocukluk hayalim gerçek oluyor” dedi.
Cemal Erdoğan, bundan sonra tek amaçlarının, bölge gençlerinin sporda daha iyi yetişmesi, Türkiye ve dünyadaki yarışmalara katılarak daha büyük başarılara imza atmasına katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 1600 defa okunmuştur