1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. 2016’nın İLK ALBÜM ve SINGLE’LARI DÜNYA GÜNDEMİNDE
2016’nın İLK ALBÜM ve SINGLE’LARI DÜNYA GÜNDEMİNDE

2016’nın İLK ALBÜM ve SINGLE’LARI DÜNYA GÜNDEMİNDE

2016’nın İLK ALBÜM ve SINGLE’LARI DÜNYA GÜNDEMİNDE

A+A-

 

Ersin KAŞİF

Bu hafta yine öne çıkan albüm ve single’lardan haberler veriyoruz… 2016’ın başında dünya gündeminde yer alan müzik haberleri şunlar;

CHARLIE PUTH’A KULAK VERMEYE HAZIR MISINIZ?

Yetenekli yıldız Charlie Puth, Nine Track Mind adlı çıkış albümü ile piyasalarda… Lil Wayne, Jason Derulo, Stevie Wonder gibi önemli isimlere şarkılar yazan Charlie Puth “Nine Track Mind” ile zirveye oynuyor!
29 Ocakta müzikseverlerle buluşan albümün şarkı listesi şöyle:
1. One Call Away 2. As You Are (Feat. Shy Carter)3. Marvin Gaye (Feat. Meghan Trainor)
4. My Gospel 5. Know Your Name 6. Losing My Mind 7. Up All Night 8. Left Right Left 9. Then Theres You
10. Suffer 11. Hard 12. Some Type Of Love
Meghan Trainor’ın vokallerinde yer aldığı Marvin Gaye ile İngiltere TOP 40 listesinde yer bularak büyük bir başarıya imza atan Puth, aralarında Yılın Şarkısının da bulunduğu üç farklı kategoride Grammye aday oldu.
Charlie Puth, Bazen işler yolunda gitmeyebilir, işte o zamanlar gittiğiniz yerde size eşlik edecek bir şarkının olması paha biçilemez diyor. Charlie Puthun çıkış albümü için takipte kalın! (EMI Music Haber).

RIHANNA’NIN YENİ SINGLE’I “WORK” HARİKA

Rihanna, yeni albümünün görselleri için çağdaş sanatçı Roy Nachum ile çalıştığının haberini paylaştığında albüm için geri sayım başlamıştı! Rihanna, albümden yayınladığı ilk single’ı “FourFiveSeconds” (feat. Kanye West & Paul McCartney) ve ikinci single’ı  “ Better Have My Money”  ile büyük ses getirmişti. Rihanna sekizinci stüdyo albümü ANTI’den üçüncü single’ı ise dünyayla  paylaştı! Şubat ayında bizlerle olan olan Barbadoslu şarkıcı Rihanna’nın sekizinci albümü olan “ANTI”  de yer alan Work yine çok ses getirecek! Workde Rihanna’ya efsane isim Drake eşlik ediyor; bu muhteşem şarkıyı dinlemeden geçmeyin!  Daha fazla Rihanna şarkısı dinlemek için:
Youtube: http://bit.ly/1hdgYQx   Spotify: http://bit.ly/11xvRNZ    Deezer: http://bit.ly/LXX7fP (EMI Music Haber).

EFSANE MASSIVE ATTACK YENİ ALBÜMÜ “RITUAL SPIRIT”  İLE ARAMIZDA!

Massive Attack 2010’da çıkardığı “Heligoland” albümünün ardından geçen 6 yıldan sonra, Ritual Spirit adlı EP ile tekrar aramızda! Uzun süredir hayranları tarafından beklenen Massive Attack albümü 2016’nın ilk günlerinde en sonunda bizlerle buluştu! Albümün içinde yer alan “Take It There”  videosu da yayınlandı.  Bir Massive Attack, Tricky & 3D mucizesi 'Take It There'i dinlemek ve Hiro Murainin yönettiği, Oscar ödüllü aktör John Hawkes oynadığı videoyu izlemek için: http://bit.ly/207kloz linkten hemen izleyebilirsiniz.
Ritual Spiritte yer alan parçalar şu şekilde:
Dead Editors (feat. Roots Manuva)
Kind Of Deep (feat. Azekel)
Voodoo In My Blood (feat. Young Fathers)
Take It There (feat. Tricky & 3D)
Ritual Spiriti dinlemek için:
Spotify: http://bit.ly/1SJRGRU
Deezer: http://bit.ly/1ROKPXc
Youtube: http://bit.ly/1nq0DTe
Turkcell Müzik: http://bit.ly/1OZBy8W  (EMI Music Haber).

Bu haber toplam 1594 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 253. Sayısı

Adres Kıbrıs 253. Sayısı