1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. 200 POLİSE SORGU, 6 POLİSE İHRAÇ!
200 POLİSE SORGU,  6 POLİSE İHRAÇ!

200 POLİSE SORGU, 6 POLİSE İHRAÇ!

Polis Genel Müdürlüğü bünyesinde ‘FETÖ ihraç emri’ çıktı:  50’ye aşkın üst rütbeli, subay ve er listede

A+A-

‘Polis Genel Müdürlüğü bünyesinde uzun bir süredir yürütülen soruşturma kapsamında ‘Fetö’ ile bağlantıları olduğu tespit edilen, aralarında 50’yi aşkın üst rütbeli, subay ve erlerinde bulunduğu polis listesi çıktı.

200’Ü AŞKIN POLİS SORGULANDI… YENİDÜZEN’in güvenilir kaynaklardan edindiği bilgide, ‘Fetö‘ idari soruşturması kapsamında 200’ü aşkın polisin tek tek sorgulandı...

ŞÜPHELİLER ÜST DÜZEY RÜTBELİ… FETÖ soruşturmasında, iki polis müdürü, üç başmüfettiş, iki subay ve bir çavuşun yüksek derecede şüpheli konumunda olduğu öğrenilirken, ikisi subay 6 kişinin ihraç edildiği bilgileri geldi.

GÖZLER POLİS GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDE…Uzun bir süredir özel bir ekip tarafından soruşturulan şüpheliler ve haklarında ihraç kararı çıkan polislerle ilgili Polis Genel Müdürlüğü’nden henüz bir açıklama yapılmadı.

Devrim DEMİR

Polis Genel Müdürlüğü bünyesinde uzun bir süredir yürütülen soruşturma kapsamında “Fetö örgütü” olarak adlandırılan yapı ile bağlantıları olduğu iddia edilen, aralarında 50’yi aşkın üst rütbeli, subay ve erlerinde bulunduğu polis listesi ortaya çıktı.

Haklarında “ihraç kararı” alınan 3 subay, 1 çavuş ve 2 er hakkında ihraç işlemi başlatılırken, 6 kişinin mal varlıklarının incelendiği ve 2 kişinin banka hesaplarının dondurulduğu öğrenildi.

200’ü aşkın polis sorgulandı

Türkiye’deki “Fethullahçı Terör Örgütü soruşturması” adlı soruşturma kapsamında, Polis Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan idari soruşturmada bugüne kadar 200’ü aşkın polisin soruşturma listesinde olduğu hepsinin tek tek sorgulandığı öğrenildi.

FETÖ soruşturmasında, iki polis müdürü, üç başmüfettiş, iki subay ve bir çavuşun yüksek derecede şüpheli konumunda.

Süreç diğerleri içinde başladı

YENİDÜZEN’in edindiği bilgide, Polis Genel Müdürlüğü bünyesinde, şüpheli listesinde olan diğer isimler içinde ihraç sürecinin ilerleyen zamanlar içinde belirleneceği öğrenildi.

Tutuklanıp mahkemeye sevk edilecekler

 Polise yakın güvenilir kaynaklardan edinilen bilgide, meslekten ihraç edilen ve ihraç süreci başlayan üst düzey rütbeli, subay ve erlerin tutuklanıp mahkemeye sevk edilmeleri bekleniyor.

Polis Genel Müdürlüğü açıklama yapmadı

Polis Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulan özel bir ekip tarafından uzun zamandır yürütülen soruşturma ile ilgili Polis Genel Müdürlüğü tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

 

yeniduzen-satin-aliniz-20190321094709.jpg

Bu haber toplam 7720 defa okunmuştur
Etiketler : , ,