1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 2 iş kazası: 1'i ağır 3 yaralı
2 iş kazası: 1'i ağır 3 yaralı

2 iş kazası: 1'i ağır 3 yaralı

Çatalköy ve Haspolat’ta dün meydana gelen iki ayrı iş kazasında, 3 kişi yaralandı.

A+A-

Çatalköy ve Haspolat’ta dün meydana gelen iki ayrı iş kazasında, 3 kişi yaralandı.

Çatalköy’deki iş kazasında, duvar yapımı için iskele üzerinde demir bağlama işi yapan 24 yaşındaki Yunus Emre Metin ve 38 yaşındaki Haydar Metin, iskelenin devrilmesi sonucu yaralandı. Haspolat’ta ise merdiven üzerinde boya yaptığı sırada dengesinin kaybederek düşen 29 yaşındaki Mehmet Akpınar ağır yaralandı.

Polis her iki olayla ilgili şu bilgileri paylaştı; 23.10.2018 tarihinde, saat 16:00 sıralarında, Çatalköy’de, Derin Vadi mevkiinde bir inşaata ait  perde duvar yapımı için iskele üzerinde demir bağlama işi yapan  Yunus Emre METİN (E-24) ve Haydar METİN (E-38), toprak kayması sonucu üzerinde bulundukları iskelenin devrilmesi neticesinde düşerek yaralanmışlardır. Yaralılar kaldırıldıkları Girne Dr. Suat Günsel Hastanesinde yapılan tedavilerinden sonra, Yunus Emre METİN’in sağ kalça kemiğindeki kırık, Haydar METİN’in de omurgasındaki çatlak tespiti ile ortopedi servisinde müşahede altına alınmışlardır. Soruşturma devam etmektedir.         

23.10.2018 tarihinde, saat 08:00 sıralarında, Haspolat’ta faaliyet gösteren bir iş yeri içerisinde, merdiven üzerinde boya işi yapan Mehmet AKPINAR (E-29) dengesini kaybetmesi sonucu merdivenden düşerek ağır şekilde yaralanmıştır. Mehmet AKPINAR kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde belinde kırık teşhisi ile Nöroloji servisinde müşahede altına alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

Bu haber toplam 2330 defa okunmuştur
Etiketler : ,