1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 16 Temmuzda topbaşı
16 Temmuzda topbaşı

16 Temmuzda topbaşı

Küçük Kaymaklı önümüzdeki hafta yeni sezon hazırlıklarına başlıyor

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

K-Pet Süper Lig’i geride bıraktığımız sezon 2’nci sırada tamamlayan Küçük Kaymaklı, yeni sezon hazırlıklarına 16 Temmuz Çarşamba günü başlayacak. Gençleştirme yönünde adımların atıldığı yeşil siyahlı kulüp, yaşı ilerleyen futbolcularla yolları ayırırken geçtiğimiz yıl başka takımlarda kiralık olarak forma giyen oyuncuların yanı sıra alt yapıdan da takviyelerle yeni sezona hazırlanacak.

Takım yeniden yapılandırılacak
Yeni sezon öncesi görüşlerini aldığımız K.Kaymaklı teknik direktörü Fırat Canova 16 Temmuz itibarı ile çalışmalara başlayacaklarını belirtti. Yaşlı futbolcularla yolların ayrıldığını hatırlatan Canova, başka takımlarda geçtiğimiz sezonu kiralık olarak geçiren oyuncularla birlikte alt yapıdan gelen oyuncularla takımı yeniden yapılandıracaklarını söyledi. Hedeflerinin bu şekilde uzun süre kulübü taşıyabilecek bir takım yaratmak olduğunu söyleyen Canova, şampiyonluk hedefinden kopmadan bunları yapabilmeleri halinde kendileri için ayrıca büyük bir başarı olacağını dile getirdi.

Zokou isteniyor
Transfer konusunda da soruları yanıtlayan Canova, geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen Samuel Zokou’yu takımda tutmayı düşündüklerini söyledi. Zokou’nun yanı sıra bir tane santrfor tiğinde oyuncu almak istediklerini, bu konuyu yönetimle paylaştığını söyleyen Canova, bu oyuncunun yerli mi yoksa yabancı mı olacağını belirtmedi.

Saha sorunu
Saha konusuna da değinen Canova, Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nın zemininde çalışmaların sürdüğünü, stat yanında yer alan antrenman sahasının da henüz hazır olmadığını kaydetti. Ruso’nun zemini hazır olmadan sahaya girmeyi düşünmediğini söyleyen Canova, antrenman sahasının da hazır olamamasından dolayı saha sıkıntısı yaşayacaklarını belirtti.

Bu haber toplam 1253 defa okunmuştur