1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 16 bin paket sigarayı çalarken yakalandılar…
16 bin paket sigarayı çalarken yakalandılar…

16 bin paket sigarayı çalarken yakalandılar…

Ak Ege Freeport” isimli şirket bir ay içinde ikinci kez sigara hırsızlarının hedefi oldu

A+A-

 

Gamze BAYKUR

Mağusa Serbest Liman Bölgesi sorumluluğunda bulunan “Ak Ege Freeport” isimli şirket bir ay içinde ikinci kez sigara hırsızlarının hedefi oldu. Dün sabah karşı “Ak Ege Freeport” isimli şirkete ait ambarı açarak 32 koli olmak üzere 16 bin paket Corsair marka sigara sirkat eden B.G, K.K ve E.K suçüstü yakalandı. “Ambar açma”, “Kasti hasar” ve “Sirkat” suçlamalarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesine çıkarılan zanlılar tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalacaklar.

Suçüstü yakalandılar…
Meselenin tahkikat memuru Ali Aydoğanlı, zanlıların 2 Aralık tarihinde saat 01:10 raddelerinde Mağusa Serbest Liman Bölgesi’nde bulunan “Ak Ege Freeport” isimli şirkete ait Mehmet Erüreten’in sorumluluğunda bulunan ambarı açarak içerisinden 32 koli olmak üzere 16 bin paket Corsair marka sigara sirkat ettiklerini açıkladı. Zanlıların sirkat ettikleri sigaraları araca yüklemek için ambar dışına çıkardıkları esnada tespit edilip tutuklandıklarını belirten Aydoğanlı, konu sigaralar ile aracın emare olarak alındığını söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Aydoğanlı, zanlıların 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Tutuklu kalacaklar…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlıların tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 2041 defa okunmuştur