1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. 15. Kıbrıs Tiyatro Festivali bilet satışları devam ediyor
15. Kıbrıs Tiyatro Festivali bilet satışları devam ediyor

15. Kıbrıs Tiyatro Festivali bilet satışları devam ediyor

Her yıl Eylül ayında düzenlenen Festival’de bu yıl Dostlar Tiyatrosu’nun Güneşin Sofrasında oyunu ile açılacak

A+A-

 Lefkoşa Türk Belediyesi’nin sunduğu 15. Kıbrıs Tiyatro Festivali bu yıl 7 Eylül - 3 Ekim tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Her yıl Eylül ayında düzenlenen Festival’de bu yıl Dostlar Tiyatrosu’nun Güneşin Sofrasında oyunu, Tiyatro Pera’nın Vanya, Sonya, Maşa ve Spike oyunu, Tiyatro İn’in Akciğer oyunu, Kazan Dairesi’nin Hedwig ve Angry Inch oyunu, İstanbul Şehir Tiyatroları’nın Macbeth ve Hayal-i Temsil oyunları, Sahne Ankara’nın Terör oyunu, Bakırköy Belediye Tiyatrosu’nun Gülünç Karanlık oyunu, Tiyatro 28’in Sınır oyunu ve Bitiyatro’nun Muallak oyunu sahne alacak.

Sponsorların katkılarıyla gerçekleşen Festival’de bu yıl platin sponsorlar; , KT. Petrolleri ve Cyprus XP Group, Salon Sponsor; YDÜ AKKM, Teknoloji ve İletişim sponsor; Telsim Vodafone Grup Şirketi, Gümüş sponsor; Lefkoşa Belediye Çalışanları Tasarruf Kooperatifi Ltd., katkıda bulunanlar ise, Golden Tulip Otel ve Cookies Bake Shop.

Genco Erkal, Engin Hepileri, Tülay Günal, Nesrin Kazankaya, Nergis Öztürk, Kubilay Penbeklioğlu gibi ünlü oyuncuların da yer aldığı Festival’in biletleri satılmaya devam ediyor. Biletler hafta içi 08.00 – 14.30 (Perşembe 17.00) saatleri arasında ayrıca www.biletinial.com adresinden satılmakta.

 

Bu haber toplam 2221 defa okunmuştur