1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 15 gr uyuşturucu, 3 tutuklu
15 gr uyuşturucu, 3 tutuklu

15 gr uyuşturucu, 3 tutuklu

GJ 760 plakalı araç içerisinde tespit edilen F.R ile Ö.A tutuklanırken, konu maddeleri aldıklarını iddia ettikleri O.K ise evinde tespit edilerek tutuklandı.

A+A-

 

Gamze PİR BAYKUR

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri aldıkları bir ihbar üzerine Korkuteli’nde faaliyet gösteren bir benzin istasyonunda tespit ettikleri GJ 760 plakalı araçta 15 gr Sentetik Cannabionoid ile uyuşturucu madde içerdiğine inanılan yarım içilmiş sigara ele geçirdi. GJ 760 plakalı araç içerisinde tespit edilen F.R ile Ö.A tutuklanırken, konu maddeleri aldıklarını iddia ettikleri O.K ise evinde tespit edilerek tutuklandı.

İhbar yakalattı...
Meselenin tahkikat memuru Hüseyin Özdesoy, 20 Ağustos tarihinde alınan bir bilgide GJ 760 plakalı araçta uyuşturucu madde olduğunu öğrendiklerini söyledi. Ayni gün konu aracın Korkuteli’nde faaliyet göstere bir benzin istasyonunda tespit edildiğini belirten Özdesoy, araç içerisinde zanlı F.R ile Ö.A’in de tespit edildiğini söyledi. Arabada yapılan aramada zanlı R.’ın bacaklarının arasında içerisinde 15 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu madde ile içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan yarım içilmiş sigara bulunduğunu açıklayan Ö., zanlılardan yapılan soruşturmada konu maddeleri zanlı O.K’dan aldıklarının öğrenildiğini belirtti. Ayni gün zanlı K.’ın evinde tespit edildiğini söyleyen Özdesoy, zanlı K.’ın evinde yapılan aramada ise üzerinde uyuşturucu kalıntısı olduğuna inanılan hassas terazi bulunduğunu belirtti. Özdesoy, zanlı R. ile A.’in Güzelyurt’ta kaldığını söyleyerek, zanlı A.’in evinde yapılan aramada uyuşturucu madde kalıntısı içeren paket bulduklarını belirtti. Zanlı A.’den yapılan soruşturmada konu paketi 2-3 hafta önce Güzelyurt’ta A.T’den aldığının tespit edildiğini belirten Özdesoy, A.T’nin Güzelyurt Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldığını söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Özdesoy, zanlı K.’ın evinde bulunan güvenlik kamerasına ait görüntülerin inceleneceğini açıkladı. Özdesoy, mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın selameti açısından her 3 zanlının da 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3 gün tutuklu kalacaklar...
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Banu Soyer, zanlı F.R, Ö.A ve O.K’ın tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1333 defa okunmuştur