1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 144 öğrenci mezun oldu
144 öğrenci mezun oldu

144 öğrenci mezun oldu

Okullar tatile girdi, dersler bitti derken şimdilerde ise mezuniyet coşkusu başladı.

A+A-

Okullar tatile girdi, dersler bitti derken şimdilerde ise mezuniyet coşkusu başladı.  Hem mezun olan öğrencileri hem de ailelerini tatlı bir telaş sardı.  O heyecanın yaşandığı okullardan biri de İskele Bekirpaşa Lisesi oldu.  Buradaki eğitimlerinin ardından mezun olmaya hak kazanan ortaokul ve lise öğrencileri; İskele Belediyesi Açık Hava Kültür Salonu’nda düzenlenen törenle diplomalarını aldı. Bekirpaşa Lisesi de 2014-2015 eğitim yılının sonunda 25’i kolej, toplam 114 öğrencisini ortaokuldan, 30 öğrencisini de liseden mezun etmenin gururunu yaşadı.

Toplam 144 öğrencinin düzenlenen törenle diploma aldığı geceye İskele
CTP-BG Milletvekili Biray Hamzaoğulları ve UBP Milletvekili Nazım Çavuşoğlu’nun yanı sıra İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da katıldı.
Tören, mezun öğrencilerin tören alanındaki yerlerini almasıyla başladı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından ise Bekir Paşa Lisesi okul müdürü Hüseyin Cumaoğlu konuşma yaptı, mezun olan öğrencilerine başarı dileklerinde bulundu. Okul müdürünün konuşmasının ardından mezun olan öğrencilere diplomaları verildi. Okul birincisi Hatice Alkanı’ya diplomasının yanı sıra üstün başarılarından ötürü taktir plaketi de verildi. Alkanı’ya plaketini veren isim ise İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu oldu. Liseden mezun olan okul ikincisi Mehmet Kabasakal’a UBP Milletvekili Nazım Çavuşoğlu başarı plaketini verirken, ortaokul kolej birincisi Deren Gürlü’ye ise CTP – BG Milletvekili Biray Hamzaoğulları verdi.   Bu arada diploma töreni öncesinde Bekirpaşa Lisesi öğrencilerinin el emeği göz nuru eserlerinin yer aldığı serginin açılışı da yapıldı. YD

Bu haber toplam 1153 defa okunmuştur