1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “14 yaşındaki kıza tecavüz ettiler” iddiası!
“14 yaşındaki kıza tecavüz ettiler” iddiası!

“14 yaşındaki kıza tecavüz ettiler” iddiası!

Mağusa’da önceki gece evinden kaçtığı öğrenilen 14 yaşındaki kızla ilk önce ormanda daha sonra otel odasında cinsel ilişkiye girdiği ileri sürülen G.Y. ile M.K.P. isimli iki kişi müşteki kızın ailesinin şikayeti üzerine tutuklandı.

A+A-

Mağusa’da önceki gün sabahın ilk ışıklarına kadar 14 yaşındaki kızın 2 kişi tarafından tecavüz edildiği iddiası infiale neden oldu. Önceki gece evinden kaçtığı öğrenilen 14 yaşındaki kızla ilk önce ormanda daha sonra otel odasında cinsel ilişkiye girdiği ileri sürülen G.Y. ile M.K.P. isimli iki kişi müşteki kızın ailesinin şikayeti üzerine tutuklandı. Zanlılar “16 yaşından küçük çocuğa cinsel tecavüz”, “16 yaşından küçük çocuğun cinsel istismarı” ve “16 yaşından küçük çocuğu zorla alıkoyma” suçlamalarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde nöbetçi yargıç huzuruna çıkarıldı. Verdikleri gönüllü ifadelerinde 14 yaşındaki kızla cinsel ilişkiye girdiklerini itiraf eden zanlılar aleyhine 3’er günlük tutukluluk süresi temin edildi.

 

Önce ormanda sonra otel odasında…

Meselenin tahkikat memuru Mustafa Çebi, zanlı G.Y. ile M.K.P.’nin 10 Şubat tarihinde 01:00-04:00 saatleri arasında alıkoydukları 14 yaşındaki kız çocuğunu alıkoyarak DV 759 plakalı araçla Bedi’s Piknik alanına götürdüklerini söyledi. 14 yaşındaki müşteki kızı piknik alanına götüren zanlılardan olan zanlı G.Y.’nin burada saat 01:00 raddelerinde müşteki kız ile ormanlık alan içerisinde cinsel ilişkiye girdiğini belirten Çebi, daha sonra zanlı M.Y ile M.K.P.’nin müştekiyi Şadan Otel’e götürüp 102 numaralı odayı kiraladıklarını açıkladı. Zanlı M.Y.’nin saat 03:00 raddelerinde yine müştekiyle 102 numaralı odada cinsel ilişkiye girdiğini akabinde ise odadan ayrılıp odanın anahtarını zanlı M.K.P.’ye verdiğini belirten Çebi, zanlı M.K.P.’nin de 04:00 raddelerinde konu odaya girerek yine müşteki kızla cinsel ilişkiye girdiğini açıkladı. Çebi, yapılan şikayet üzerine zanlıların ayni gün tespit edilerek tutuklandığını söyleyerek, zanlıların gönüllü ifade verdiğini ve müştekiyle cinsel ilişkiye girdiklerini itiraf ettiklerini açıkladı. Mesele ile ilgili alınması gereken birçok ifadenin, aranan emarelerin ve incelenmesi gereken kamera görüntülerinin olduğunu belirten Çebi, mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın selameti açısından zanlıların 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

 

3 gün tutuklu kalacaklar…

Mağusa Kaza Mahkemesi nöbetçi yargıcı Mine Güçlüer, zanlı G.Y. ile M.K.P.’nin tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

Bu haber toplam 8625 defa okunmuştur
Etiketler : ,