1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 13 federasyon katılıyor
13 federasyon katılıyor

13 federasyon katılıyor

14. Dr. Fazıl Küçük Oyunları’na hazırlıklar sürüyor. Organizasyon Sekreteri Sertaç Bozatlı oyunlara 13 federasyonun katılacağını kaydetti. Bozatlı bu federasyonların: Atıcılık, Tenis, Masa Tenisi, Güreş, Futbol Tenisi, Atletizm, Herkes İçin Spor, Engelli

A+A-

Necmi Belge

Bu yıl 14. düzenlenecek olan Dr.Fazıl Küçük oyunları ile ilgili çalışmalar doludizigin devam ediyor. Bu bağlamda dün Spor Dairesi’nde bir toplantı yapan Bilardo Federasyonu Başkanı Aşkın Burcu başkanlığındaki Dr.Fazıl Küçük Oyunları organizasyon komitesi fikir teatisinde bulundu.
Yapılan toplantıya Komite Başkanı  Aşkın Burcu, Organizasyon Sekreteri Sertaç Bozatlı,  Mustafa Bekiroğulları, Saffet Barutçu, Türker Yiğitcan, Serhat Deniz ile Hüseyin Kavaz katıldı.

Diğer ülkeler daha sonra belli olacak
Toplantı sonrasında Yenidüzen Spor Servisi’ne açıklamalarda bulunan Dr. Fazıl Küçük Oyunları organizasyon sekreteri Sertaç Bozatlı, 13 federasyonun  Dr.Fazıl Küçük Oyunları’na katkı koyacağını açıkladı. Katılacak ülke sayısı konusundaki soruya da yanıt veren Bozatlı,söz konusu federasyonların ilgili ülkelere davetleri yaptığını ifade etti.

Toplantı 20 Ağustos’da
Oyunların 8-25 Ekim  tarihleri arasında muhtelif parkurlarda yapılacağını ifade eden Bozatlı, söz konusu federasyonların 18 Ağustos tarihine kadar yaptıkları hazırlıklar hakkında Dr.Fazıl Küçük Oyunları organizasyon komitesine bilgi vereceğini ve 20 Ağustos tarihinde yapılacak toplantıda, oyunların nasıl yapılacağı konusunda karar verileceğini belirtti.

Bu haber toplam 1395 defa okunmuştur