1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 116 hap ve 3 gram Hintkeneviri bulundu…
116 hap ve 3 gram Hintkeneviri bulundu…

116 hap ve 3 gram Hintkeneviri bulundu…

“Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı, 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

A+A-

 

Gamze BAYKUR

Mağusa’da Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri bir süredir takip ettiği B.E’nin arabasında yaptığı aramada 116 adet Extacy olduğuna inanılan hap ile 3 gr Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirdi. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı, 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Takip altındaydı…
Meselenin tahkikat memuru Polis Çavuşu Fatih Kaleci, bir süredir takip ettikleri zanlı B.E’nin 28 Ekim tarihinde Sosyal Konutlar bölgesindeki parkta aracı içerisinde tespit ettiklerini söyledi. Zanlının arabasına baskın düzenlediklerini belirten Kaleci, arabada yapılan aramada 116 adet Extacy olduğuna inanılan hap ile 3 gr Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulduklarını açıkladı. Zanlının gönüllü ifade verdiğini belirten Kaleci, ifadesinde bazı beyanlarda bulunduğunu ve bir kişinin ismini verdiğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Kaleci, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3 gün tutuklu kalacak…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlının tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1465 defa okunmuştur