1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 115 adet Extacy hap ele geçirildi
115 adet Extacy hap ele geçirildi

115 adet Extacy hap ele geçirildi

Mağusa’da düzenlenen operasyon sonucunda U.K ile C.V.G’nin tasarrufunda Extacy türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan toplam 115 adet hap ele geçirildi

A+A-

Mağusa’da düzenlenen operasyon sonucunda U.K ile C.V.G’nin tasarrufunda Extacy türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan toplam 115 adet hap ele geçirildi. Polisi görünce konu hapları yere atarak kaçmaya çalışan zanlı U.K ile C.V.G makul güç kullanılarak tutuklandı. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı U.K ile C.V.G aleyhine 3’er günlük tutukluluk süresi temin edildi.

Polisi görünce haplardan kurtulmaya çalıştılar...

Meselenin tahkikat memuru Hasan Derman, 4 Haziran tarihinde alınan bir bilgide zanlı U.K’nin tasarrufunda kanunsuz uyuşturucu madde olduğunun öğrenildiğini söyledi. Zanlı U.K’nin zanlı C.V.G ile birlikte Galeria Sineması önünde tespit edildiklerini belirten Derman, zanlıların tespit edilmesi üzerine zanlı U.K’nin giymekte olduğu şortun ön cebinden çıkardığı naylon poşet parçası içerisinde bulunan Extacy türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan 100 adet hapı, zanlı C.V.G’nin ise elinde bulundurduğu naylon poşet parçası içerisindeki Extacy türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan 15 adet hapı yere attığını açıkladı. Akabinde zanlıların kaçmaya çalıştığını belirten Derman, her iki zanlının da makul güç kullanılarak alıkonulduklarını ve tutuklandıklarını söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını ve zanlıların konu hapları nereden tedarik ettikleri yönünde de soruşturma başlattıklarını belirten Derman, zanlı U.K ile C.V.G’nin 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Tutuklu kalacaklar...

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları, zanlı U.K ile C.V.G’nin tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

Bu haber toplam 2757 defa okunmuştur
Etiketler : ,