1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 100 paket uyuşturucu ve 50 adet hap sattı
100 paket uyuşturucu ve 50 adet hap sattı

100 paket uyuşturucu ve 50 adet hap sattı

Arda Erkan’ın ölümüyle ilgili olarak yürütülen soruşturmada A.Z isimli kişi tutuklanarak Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı...

A+A-

Gamze PİR BAYKUR

Lefkoşa’da Arda Erkan’ın ölümüyle ilgili olarak yürütülen soruşturma kapsamında önceki gün Lefkoşa’da tutuklanan 5 zanlının ardından, konu 5 zanlıya 1600 Euro karşılığında Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu madde ile uyuşturucu içeren 50 adet hap sattığı tespit edilen A.Z tutuklandı.
“Kanunsuz uyuşturucu madde ithali”, “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde verme” suçlarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı A.Z, tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

1600 Euro’ya hem bonzai hem de uyuşturucu hap sattı...
Meselenin tahkikat memuru Mehmet Sevinç, zanlı A.Z’nin 5 Temmuz-23 Temmuz tarihileri arasında Mağusa’da meydana gelen “Kanunsuz uyuşturucu madde ithali”, “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde verme” meselesi ile ilgili olarak tutuklandığını belirtti. Sevinç, 7 Temmuz tarihinde Arda Erkan’ın ölümü ile ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında mesele ile ilgili olarak 22 Temmuz tarihinde 5 kişinin tutuklandığını söyledi. Tutuklanan 5 kişiden yapılan soruşturmada ise zanlı A.Z’nin 5 Temmuz tarihinde Turunçlu kavşağında 100 paket Sentetik Cannabionoid ile 50 adet uyuşturucu içerdiğine inanılan hapları 1600 Euro karşılığında konu 5 zanlıya verdiğinin tespit edildiğini belirten Sevinç, paketlerin 147 paket yani 441 gr olarak Taşkent yolunda bulunduğunu açıkladı. Zanlı A.Z’nin ise 23 Temmuz tarihinde Beyarmudu Kara Giriş Kapısı’ndan geçtiği sırada tespit edildiğini söyleyen Sevinç, zanlının üzerinde yapılan aramada tütünle karışık yaklaşık yarım gram ağırlığında Hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu açıkladı. Zanlı aleyhine yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Sevinç, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Tutuklu kalacak...
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı A.Z’nin tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1482 defa okunmuştur