1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 100 gr Kokain, 3 tutuklu
100 gr Kokain, 3 tutuklu

100 gr Kokain, 3 tutuklu

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri A.K’nin evinde yarım gram Hintkeneviri ile 100 gr Kokain türü uyuşturucu madde ele geçirdi.

A+A-

 

Gamze BAYKUR

Mağusa’da aldıkları bir ihbarı değerlendiren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri A.K’nin evinde yarım gram Hintkeneviri ile 100 gr Kokain türü uyuşturucu madde ele geçirdi. Mesele ile ilgili olarak A.K, Ş.K ve D.M tutuklandı. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı A.K, Ş.K ve D.M, tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

İhbar yakalattı…
Meselenin tahkikat memuru M.K, 5 Mart tarihinde alınan bir bilgide zanlı A.K’nin evinde kanunsuz uyuşturucu madde olduğunu öğrendiklerini belirtti. Zanlı A.K’yi evinde zanlı Ş.K ve D.M ile birlikte tespit edildiğini belirten Kavaz, evde yapılan aramada zanlı A.K’nin yatak odasında yarım gram Hintkeneviri, banyo girişinde bulunan dolap içerisinde ise 100 gr Kokain türü uyuşturucu madde ele geçirildiğini açıkladı. Zanlılar aleyhine yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Kavaz, her 3 zanlının da 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3 gün tutuklu kalacaklar…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlıların tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

Bu haber toplam 1749 defa okunmuştur