1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 10 GÜNDÜR KAYIP!
10 GÜNDÜR KAYIP!

10 GÜNDÜR KAYIP!

Sağlık sorunları nedeniyle Hatay’a giden ve yaklaşık 10 gündür kendisinden haber alınamayan Nazlı Çörekçoğlu ile ilgili, eşi Caner Çörekçioğlu umudunu yitirdiğini söyledi ve ekledi: 'Eşimin kaçırıldığından şüpheleniyorum'

A+A-

Didem MENTEŞ

Memleketi Hatay’da kayıplara karışan KKTC vatandaşı Nazlı (Karalar) Çörekçioğlu’nun, ‘kaçırıldığından’ şüpheleniliyor. Yaklaşık 10 gündür kendisinden haber alınamayan Nazlı Çörekçioğlu, eşi Caner Çörekçioğlu tarafından adım adım aranıyor. Caner Çörekçioğlu, eşinin kaybolduğu 1 Eylül günü özel bir arabanın eşini yolda zorla alı koyduğunu ve kaçırdığını gören bir taksici bulduğunu ancak nere gittiğini öğrenemediğini aktardı. Eşinin Suriye’ye kaçırılabileceğinden şüphelenen Çörekçioğlu, “burada her türlü şey olabilir. Eşimin kaçırıldığını görenler var. Suriye sınır kapısına gittim soruşturdum ama gören olmadı. Cumaya kadar arayacağım bulamazsam Kıbrıs’a geri döneceğim” dedi.

“Kaçırıldığını görenler var”
Ağustos ayı içerisinde çocuk yapabilmek ve dişlerine baktırmak amacıyla memleketi olan Hatay’a giden 37 yaşındaki Nazlı Çörekçioğlu’dan 10 gündür haber alınamıyor. Suriye polisinin ihbarı değerlendirdiği ancak aramalara son vermesi nedeniyle, Nazlı Çörekçioğlu’nun eşi Caner Çörekçioğlu, her yerde eşinin izini arıyor. 1 Eylül sabahı doktora gitmek için annesinin evinden çıkan eve bir daha geri dönmeyen Nazlı Çörekçioğlu’nun kaçırıldığından şüphelendiğini söyleyen Caner Çörekçioğlu, eşinin Suriye’ye kaçırıldığını bu nedenle sınır kapısına giderek soruşturma yaptığını ancak eşinin izine rastlayamadığını aktardı.

“Suriye’ye kaçırılmış olabilir”
YENİDÜZEN’e konuşan Caner Çörekçioğlu, şunları aktardı: “Eşimden hiçbir haber yok. En son bir taksici, eşimin özel bir arabaya konulduğunu ve şaşkın bir halde olduğunu gördüğünü söyledi. Eşimin kaçırıldığı yerden ya şehir merkezine ya da Suriye Sınır Kapısı’na gidilebileceğini öğrendim. Eşimi Suriyeliler tarafından kaçırıldığından şüpheleniyorum. Kendinin kaçacak bir nedeni yoktu. Eşim kaçırıldı. Burada cinayet, hırsızlık ve tecavüz gibi her türlü olay var. Eşimin başına her türlü şey gelmiş olabilir. Suriye kapısına gitti oradaki jandarma ve polislere sordum ancak eşimi görmediğini söylediler. Manevi olarak yıkılmış durumdayım. Eşimin ailesinde de huzursuzluk var bu nedenle Cuma gününe kadar arayacağım bulmazsam geri döneceğim” dedi.

Bu haber toplam 3139 defa okunmuştur