1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 10 bin TL öderse serbest kalacak…
10 bin TL öderse serbest kalacak…

10 bin TL öderse serbest kalacak…

Mağusa’da sokak ortasında maket bıçağı ile soygun yaptığı iddia edilen zanlı F. D, dün yeniden mahkemeye çıkarıldı…

A+A-

 

 

Gamze BAYKUR

Mağusa’da İsmet İnönü Bulvarı üzerinde Mustafa Emin Erdem’e maket bıçağı göstererek toplam 150 TL parasını aldığı iddia edilen zanlı F. D, almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
“Soygun” suçlamasıyla mahkemeye çıkarılan zanlı, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

Soruşturma tamamlandı…
Meselenin tahkikat memuru Salih Keskinel, zanlının 13 Kasım tarihinde İsmet İnönü Bulvarı üzerinde yürüdüğü esnada önünde yürüyen Mustafa Emin Erdem’in yanına giderek cebinden çıkardığı maket bıçağını gösterip Erdem’den para istediğini açıkladı. Müşteki Erdem’in o esnada zanlıya 20 TL verdiğini belirten Keskinel, zanlının daha fazla para istemesi üzerine, müşteki Erdem’in, zanlıyı alarak İş Bankası’na ait bankamatiğe gittiğini ve 130 TL daha çekerek zanlıya verdiğini açıkladı.
Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Keskinel, zanlının uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.

Teminata bağlandı…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlının kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak ülke dışına çıkışının men edilmesine, 10 bin TL nakdi teminat ödemesine ve Kuzey Kıbrıs vatandaşı 2 kişi 50’şer bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi.

Bu haber toplam 1331 defa okunmuştur