1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. 1.“KITMOK” MOTOSİKLET FESTİVALİ…
1.“KITMOK” MOTOSİKLET FESTİVALİ…

1.“KITMOK” MOTOSİKLET FESTİVALİ…

1.“KITMOK” MOTOSİKLET FESTİVALİ…

A+A-

Ali Yüksek (Jawa Ali)

1985’den beri varlığını sürdüren ancak 2004’den sonra yeniden yapılandırılıp rutin etkinlikleriyle gündemde olan “KITMOK” (Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu) bu kez ilk defa farklı bir konuda etkinlik düzenledi.
KITMOK ve NCM Riding School işbirliği ile düzenlenen etkinlik iki gün sürdü. Önce eğitim sonra eğlence şeklinde gerçekleşen etkinlik, GAÜ’nün milenyum seminer salonunda 17 Eylül Cumartesi günü Türkiye Honda’nın tecrübeli eğitmeni Tayfun Gülhan ve asistanı tarafından verilen teorik eğitimle başladı. Çok sayıda motorcunun katılımı ile gerçekleşen teorik eğitim semineri motorcular tarafından ilgiyle izlendi.
Ertesi gün, 18 Eylül Pazar, Lefkoşa Atatürk Spor kompleksinde, Grup Mat’ın canlı müzik performansı eşliğinde ve açık havada düzenlenen 1. KITMOK motosiklet festivali, yaz tatili nedeni ile birkaç ay biraraya gelemeyen motorcular için iyi bir zemin oluşturdu. Güzel anıların da yaşanmasına vesile olan festivalde, çeşitli gösterilerin yanı sıra aynı alanda bulunan ve otuz santimetre genişliğindeki platform üzerinde yapılan yavaş gitme yarışması günün en eğlenceli kısmı oldu.

TEŞEKKÜR

Eğitici ve eğlendirici bu tür etkinliklerin artarak çoğalması motosiklet kültürünün gelişmesine katkısı büyük. Bu vesile ile bu etkinliğe katkı koyup emek veren başta Kıtmok Başkanı İbrahim Önderoğlu ve ekibini, Ncm Riding School eğitmeni Özün Etkin ve ekibini, misafir eğitmen Tayfun Gülhan ve asistanını, etkinliğe canlı müzik performansı ile katkı koyan, Grup Mat’ı ve emek verip katılan tüm motor camiasını gönülden kutlar teşekkürlerimizi sunarız..
Farklı gezi ve etkinliklerde buluşmak dileğiyle
Kaskınız takılı, farınız ve yolunuz hep açık olsun…

Bu haber toplam 1457 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 286. Sayısı

Adres Kıbrıs 286. Sayısı