1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 1 gr uyuşturucu ile yakalandı…
1 gr uyuşturucu ile yakalandı…

1 gr uyuşturucu ile yakalandı…

Mağusa’da Narkotik ve Kaçakçılığını Önleme Müdürlüğü ekipleri aldıkları bir ihbar üzerine H.A.B.M’nin tasarrufunda 1 gr ağırlığında Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu madde buldu.

A+A-

Gamze BAYKUR

“Kanunsuz uyuşturucu madde alma” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamalarıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle tutuklu kalacak.

1 kişi aranıyor…
Meselenin tahkikat memuru Hüseyin Özdesoy, 7 Mayıs tarihinde alınan bir bilgide zanlının tasarrufunda uyuşturucu madde olduğunu öğrendiklerini söyledi. Zanlının Mağusa’da tespit edildiğini belirten Özdesoy, tasarrufunda ise 1 gr ağırlığında Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu madde bulunduğunu açıkladı. Özdesoy, zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini ve konu maddeyi temin ettiği kişinin adını verdiğini belirterek, mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen 1 kişinin arandığını söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Özdesoy, zanlının 3 gün süreyle poliste  tutuklu kalmasını talep etti.

Tutuklu kalacak…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlının tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1339 defa okunmuştur