1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 1 gr 100 mg uyuşturucu, 2 tutuklu
1 gr 100 mg uyuşturucu, 2 tutuklu

1 gr 100 mg uyuşturucu, 2 tutuklu

Mağusa’da uyuşturucu alışverişi yapan E.Y ile A.K isimli iki genç tutuklandı. “Kanunsuz uyuşturucu madde alma”, “Kanunsuz uyuşturucu madde verme” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamalarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan

A+A-

Gamze BAYKUR

Alan da satan da tutuklandı...

Meselenin tahkikat memuru Mustafa Kavaz, 9 Temmuz tarihinde alınan bir bilgide zanlı E.Y’nin tasarrufunda kanunsuz uyuşturucu madde olduğunu öğrendiklerini söyledi. Zanlı E.Y’nin Mağusa’da tespit edildiğini belirten Kavaz, zanlının üzerinde yapılan aramada yaklaşık 1 gr ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğunu açıkladı. Zanlı E.Y’nin yapılan soruşturmada ise söz konusu maddeyi zanlı A.K’den aldığının öğrenildiğini belirten Kavaz, Mağusa’da tespit edilen zanlı A.K’nin üzerinde ise tütünle karışık yaklaşık 100 mg uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğunu açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Kavaz, zanlı E.Y ile A.K’nin tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Tutuklu kalacaklar...
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı E.Y ile A.K’nin tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

Bu haber toplam 1599 defa okunmuştur