1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “1. Dereboyu Müzik Festivali” 2 Haziran'da
“1. Dereboyu Müzik Festivali”  2 Haziran'da

“1. Dereboyu Müzik Festivali” 2 Haziran'da

Lefkoşa Türk Belediyesi Gençlik Meclisi Lise Masası, “1. Dereboyu Müzik Festivali” düzenliyor.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi Gençlik Meclisi Lise Masası, eğitim yılının kapanması ile birlikte Osman Paşa Caddesi(Dereboyu Bölgesi)’nde “1. Dereboyu Müzik Festivali” düzenliyor.

2 Haziran Cuma günü Osman Paşa Caddesi’nde bulunan Wagon Bar ile Hangover arasındaki alanda gerçekleştirilecek festival saat 20.00’de başlayacak. Etkinliğin caddede yer alması sebebiyle 2 Haziran Cuma 20.00.-23.30 saatleri arasında Wagon Bar ile Hangover arasında kalan yol araç trafiğine kapalı olacak ve 23.30’dan itibaren tekrar araç trafiğine açılacaktır.

LTB Gençlik Meclisi Lise Masası tarafından düzenlenecek konserde Grup Kazıns, Referans, Grup Trend, Ege Baki – Akortsuz Delile, Men of Mayhem, Cosmic Alert ve Berk Çomunoğlu – Dehan Çeliktaş sahne alacak. LTB Gençlik Meclisi’nin iş birliği yaptığı Studio 21 de dans gösterileri ile festivale renk katacak.

Münür Öztürk’ün sorumluluğunda faaliyetlerine devam eden LTB Gençlik Meclisi, yaz aylarında da farklı etkinlik ve projeler ile çalışmalarına devam edeceğini duyurdu.

Bu haber toplam 2954 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,