1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 1 ay cezaevine gönderildi 
1 ay cezaevine gönderildi 

1 ay cezaevine gönderildi 

Tasarrufunda iki çeşit uyuşturucu madde ile Kıbrıs’ın kuzeyine geçmeye çalışırken Lokmacı geçiş noktasında yakalanan C.L.K., aleyhindeki soruşturma tamamlandı

A+A-

Lokmacı geçiş noktasından kuzeye giriş yapmak isterken, şüpheli hareketleri üzerine yakalanan ve tasarrufunda 2 gram Hintkeneviri ve 2 gram bonzai bulunan C.L.K., aleyhindeki soruşturma  tamamlandı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Cemal Ramiz olayla ilgili bulguları aktardı.

Ramiz huzurda bulunan zanlının 17 Ağustos 2019 tarihinde, saat 23.00 sıralarında,  Lefkoşa’da Lokmacı geçiş noktasından kuzeye giriş yapmak istediği sırada üzerinde yapılan aramada, 2 gram ağırlığında hintkeneviri ve 2 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunarak emare alındığını söyledi.

Polis,  zanlının çantasında ise içerisinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde kalıntısı olan bir adet öğütücü bulunarak emare alındığını belirtti. Polis zanlının gönüllü ifade verip suçunu itiraf ettiğini, aleyhinde başlatılan soruşturmanın tamamlandığını ve uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Gülay Süleymanoğlu zanlının ilerde görüşülecek davasında hazır olmasını sağlamak maksadı ile 1 ayı geçmeyen bir süre hükümsüz tutuklu olarak cezaevinde beklemesine emir verdi

Bu haber toplam 1275 defa okunmuştur
Etiketler : ,